Varför Perma5? - Nennes Bilvård

Varför Perma5?

Den skyddar längre än tidigare kända behandlingar. Appliceringen sker med 2-stegsteknik vilket innebär att själva lackskyddet binder permanent med din lack.

Perma5ive är ett unikt kemikaliebeständigt keramiskt lackskydd som innehåller det aktiva ämnet Si02 – ett annat namn för Quartz. Si02 är en högteknologisk formula med extremt vatten- och smutsavstötande egenskaper. Perma5ive skyddar effektivt mot bland annat vägsalt, luftföroreningar, avfettningsmedel, UV-strålar och insekter och den behandlade ytan blir otroligt lätt att tvätta. Om du gillar din bil är Perma5ive ett självklart val, kontakta ditt närmaste certifierade center redan idag för att boka tid.

En ny bil är blank men inte skyddad!

Din nya bil blänker och ser ut att kunna stå emot allt ont. Men skenet bedrar. Våra bilar utsätts för stora påfrestningar, speciellt här i Norden med alla skiftande årstider som bidrar till slitage på lacken. Dessutom börjar nedbrytning och oxidation av lacken redan första dagen bilen är i trafik. Det är aldrig för tidigt att lackbehandla en ny bil. Tvärtom. Det är heller aldrig för sent att ge din gamla pärla en riktig uppfräschning. Ju tidigare du behandlar din bil, desto bättre för dig, din plånbok och din bil. Du kan tryggt vända dig till oss. All behandling sker av utbildad certifierad personal. Skydda din bil med Perma5ive så behåller den sin glans i många år framöver.